Tangmel som supplement til dyr

Tilskudsfoder

Tang er 100% naturlig, plantebaseret multimineraltilskud og kan bruges som tilskudsfoder til alle husdyr.

Asco Marine Meal er Økologisk tangmel og intet andet. Det (Ascophylum Nodosum) er dyrket og høstet i Hebridernes koldtvandsklima med et naturligt afbalanceret indhold af naturlige næringsstoffer.

Produktet er fint formalet tangmel som sikrer let iblanding med foderration. Tangen høstes med en special båd, hvor tangen aldrig kommer i kontakt med stranden og forarbejdes umiddelbart efter høst. Det sikre optimal og ren kvalitet, samt lang holdbarhed af færdigvaren.

tang

Asco Marine meal er godkendt til økologer.

Effekten af at bruge tang som tilskudsfoder

Tilgængelighed: Kan forbedrer optagelsen af næringsstoffer, samt balancen af sporstoffer og kan virke forbedrende på dyrets immunsystem.
Mineraler og sporstoffer: Produktet indeholder en lang række af mineraler og sporstoffer som dyret har behov for og kan kompensere for eventuelle mangler i grovfoderration. Tang indeholder 60 forskellige sporstoffer og aminosyrer, og har et naturligt højt indhold af jod.

Vitaminer: Tang indeholder vitamin B12, B1, B2, C, D, E og provitamin A som alle er nødvendige for optimal sundhed.

Sundhed, fertilitet og trivsel: Landmænd som anvender produktet melder ofte tilbage om forbedringer i sundhed, fertilitet og trivsel.

Hudproblemer: Som en positiv følgevirkning af et velfungerende dyr med en sundt immunsystem, hører vi ligeledes om væsentlig reducering i hudproblemer.
Fodervejledning: 10-30 gram pr. dyr pr. dag (søer). som tilskud til anden komplet foderration.

Tilbage til menu eller læs mere om: