Tang som tilskud til køer

Tangmel er 100% naturlig, plantebaseret multimineraltilskud

Seaquim Elite er Økologisk tangmel og intet andet. Det (Ascophylum Nodosum) er dyrket og høstet i Hebridernes koldt vands klima med et naturligt afbalanceret indhold af naturlige næringsstoffer.

Produktet er sigtet til ensartet størrelse og kan med fordel blandes i fuldfoderration. Tangen høstes med en special båd, hvor tangen aldrig kommer i kontakt med stranden og forarbejdes umiddelbart efter høst. Det sikrer et rent og frisk produkt, med en lang holdbarhed.

tang

“De fleste mælkeproducenter kender til problemer med reproduktion, celletal og klovsundhed i deres besætninger. Det koster penge og giver meget ekstra arbejde. Tang er et alternativ eller et supplement til mineralblandingen. Det er naturlige vitaminer, mineraler og sporstoffer, som koen har let ved at optage. Tangmelet kan ligeledes med succes bruges til nyfødte kalve. Det giver dem en bedre start. Når de har et bedre immunforsvar fra starten, vil de ikke så let få diarré og lungebetændelse. Hver gang vi undgår et sygdomsknæk, er der mange penge at tjene. Seaquim er godkendt til økologer. ”

Effekten af at bruge tang som tilskudsfoder

Tilgængelighed: Kan forbedrer optagelsen af næringsstoffer, samt på balancen af sporstoffer og kan virke forbedrende på dyrets immunsystem.
Mineraler og sporstoffer: Produktet indeholder en lang række af de mineraler og sporstoffer som dyret har behov for og kan kompensere for eventuelle mangler i grovfoderration. Tangmelet indeholder 60 forskellige sporstoffer og aminosyrer, og har et naturligt højt indhold af jod.

Vitaminer: Tang indeholder vitamin B12, B1, B2, C, D, E og provitamin A som alle er nødvendige for optimal sundhed.

Fødder, Fertilitet og celletal: Landmænd som anvender produktet melder ofte tilbage om forbedringer i klovsundhed, fertilitet og lavere celletal.

Ringorm og hudproblemer: Som en positiv følgevirkning af et velfungerende dyr med en sundt immunsystem, hører vi ligeledes om væsentlig reducering af forekomster af ringorm og andre hudproblemer.
Fodervejledning: 50-150 gram pr. dyr pr. dag. som tilskud til anden komplet foderration.

Tilbage til menu eller læs mere om: