Om Levende Jord

Vi tror på naturen

Vi tror på naturen og det biologiske system, deraf vores store interesse for det biologisk landbrug.

Ja, biologisk.

Ikke økologisk.

Ikke konventionelt.

Men biologisk.

Troen på at naturen kan, hvis man bare forstår den og ønsker arbejde sammen med den. Man kunne også kalde det godt landmandskab.

Ikke kun teoretisk, men også i praksis ude i marken

Vi hjælper dig, der har interesse i at samarbejde med naturen for at opnå de bedst mulige resultater. Det kan være udbytte, kvalitet, co2 binding eller humusopbygning – det hele hænger sammen.

Jorden indeholder et komplekst system af bakterier, svampe, orme og andre levende organismer, der er en forudsætning for at kunne dyrke sunde, levende afgrøder. Det indebærer et kemisk-biologisk-fysisk samspil som man skal forholde sig til, og netop her ligger vores styrke. Vi kender til dette system, og hvordan man optimerer eller genopretter dette system. Ikke kun teoretisk, men også i praksis ude i marken.

For nogle er vi nytænkende, ud af boksen eller fremme i skoene. I vores verden er vi bare tilbage til rødderne

Vi tror på personligt engagement og løsninger til dit behov og temperament. Konventionelt, økologisk eller biodynamisk – med eller uden plov. Vi kan bidrage til en sund strategi for dig og naturen.

Vi sælger også produkter. Det gør vi, fordi det ikke er ligegyldigt hvilke produkter I bruger. Vi har valgt kun at arbejde med produkter, der lever op til vores høje standard, og produkter vi kender til mindste detalje. Så ved vi hvad du får og kan forvente af effekt.

Har du selv et produkt som du ønsker at bruge, er det intet problem. Derfor er vores rådgivning en separat enhed, men vi rådgiver kun om produkter, vi kender.

Karsten: Jeg er vild med løsninger

Jeg er vild med løsninger. Om det er plantetyper, maskiner eller helt nye ideer til, hvordan ting kan optimeres, er jeg klar. Ingen produktion er for stor eller for lille til, at jeg kan danne mig et overblik.

Er der større ting, der skal ændres, kan jeg også forfatte en plan og styre projektet. Det gælder også for panik situationer. En enkelt ny opfindelse i ny og næ kan jeg også klare. Dette gøres med en baggrund i landbruget fra barnsben, en uddannelse som cand. Agro, flere år som konsulent, samt mange års erfaring med projekter indenfor alt fra fødevarer til mineindustri.

Kontakt os gerne

 

Karsten@LevendeJord.dk

Tlf. +45 31 45 19 70

Tilbage til menu eller læs mere om: